Thursday, January 3, 2013

suamiku pun dah menggila...

Kehkehkeh.. Aku ingat aku je menggila kat BBW kali ni, tapi rupanya habi pun sama je....Senyap2 rupanya time lunch habi gi lagi ke BBW.. Tu pun aku tahu, bila balik rumah tengok eh nape ada beg plastik serigala ni lagi...
Pastu sengih2 habi gitau, die pergi lagi HAHHAHAH.. Die pergi nak carik koleksi anime die la...Tapi takde, banyak dah habes... So ni je la yg beliau rembat...

Anime GTO kegemaran die.. Hurm aku tak reti baca anime ni sbb rasa macam serabut..


Pastu die beli buku pasal underwater ni hurm mmg membuktikan pencinta alam laki aku ni tau.. Kebanykkan buku die beli msti bertemakan alam sekitar.. Buku ni murah je RM10 tapi hard cover tau.. Boleh letak kat coffe table...


Yang ni buku pasal pokok hahaha kan??? Betul tak aku cakap die pencinta alam???


Total damage kami di BBW tahun ini.. Let see...


Dekat RM600+++... Tapi buku yg kami beli more than 100 books.... Murah la kan??? Mana nak carik.. Dah la buku hard cover kebanyakkannya... Siap gamba pun cantek2....

Ok, nnt siap rumah kompem kene ada mini library.. kalau tak mana nak ku sumbat seme buku2 ni...

2 Dari Hati ke Hati:

Chekgu Azrine said... Best Blogger Tips

Sekali sekala menggila..apa salahnya..hehehe

juelee said... Best Blogger Tips

@Chekgu Azrine

sekali sekala ok la kan kalau selalu pengsan hiksss...


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails