Wednesday, January 9, 2013

Menang Pakej Holiday 3D2N worth RM1500

Alhamdulillah Rezeki awal tahun.. Ritu ada masuk contest hantar gambar holiday kat FB Pelancongan Malaysia. Tup tup haritu dia call, bgtau kite menang conso...
Masa tu jenuh gak recall, gambar apa la yg kiter antar.. Rasanya gambar masa holiday kat Pulau Mabul last year. 
Kite menang conso aje, kalau GP die dapat MacBook Air hehehe...
Ada 12 pemenang conso yg dapat pakej holiday. Kita dapat pakej gi Penang cuti2..
Sape yg dapat Sabah, memang best.. Sbb die cover flight tix, hotel ngan aktiviti....

So ritu masa cuti, gi la opis penganjur kat Phileo Damansara II... Siyes tak pernah sampai sini, selalu lalu je. So mengagau gak la.. Naseb baik ada GPS. Hiks memang bergantung pd GPS aje la.
Naseb baik la sampai jugak.


Ini la pakej yg kite menang. Katanya bernilai RM1500. Dapat hotel stay kat Flamingo by The Beach di Tanjung Bungah Penang and pakej Island tour for 2.


Lepas ni kite kene deal ngan travel agent on the date bila nak p.. Plannye bulan 2 la kot. And nak tgk itenerary for island tour tu.

Penang ni kiterorg dah banyak kali p... Dulu aku sokmo la outstation sini, dah puas jalan.. Kalau tempat die ktorg dah p, maybe tak amek island tour tu, sbb katanya Rayyan kene extra caj since die dah more thank 2years old.

Alhamdulillah, walaupun hanya penang tu pun aku dah happy sbb tahun nie mmg takde budget cuti2 sangat sbb tahun nak masuk rumah. Nak saving duet tok masuk rumah.



3 Dari Hati ke Hati:

Shu @ Mrs. Hamid said... Best Blogger Tips

bestnye dapat cuti2 free... shu kalau masuk contest2 mula2 je semangat, nak2 pulak kalau contest yg kene kumpul2, mula2 je la... at the end tak hantar pun sebab tak confident...

wardah @ fie shah said... Best Blogger Tips

Best! Tahniah Juelee :)

Nad @ MamaZN said... Best Blogger Tips

Tahniah.juelee!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails