Monday, January 21, 2013

Deco bilik rayyan

hari tu jejalan JJ Midvalley.. saja usha2 tempat perabot...
Terjumpa la perabot bilik bebudak yg sungguh comel ni. Masalahnya kat JJ lain xde, JJ midvalley je ada....
Ya allah, geram giler... Pastu siap cakap kat habi.. Nanti rumah siap nak bt bilik rayyan tema gini la hahahhaahah Tema disney character.....


Suka meja study CAR ni.. Rayyan lagi suka, sbb memang CAR ni peberet kartun die.. Selain TOY STORY...


Ni storage box.. Ikot hati nak beli je, tapi habi tak bagi sbb umah skang pun dah sempit... Memang kene tunggu rumah siap gak, baru boleh beli...


Comel kan meja ni... Rayyan dah siap duduk dan poyo2 konon study kat atas meja tu hahahha..


Feling macam rumah sendiri plak... Tu color pencil tu, rayyan pow mama la tu... tak habes2 beli color pencil tau...


Yang ni tema princess to anak gegurl memang sesuaiii...


Set katil princess....


Budak yg bizi dan perasan konon bilik die la tewww...



Udah udah la berangan nak.. Mama tak boleh belikan lagi, takde ruang nak letak.. Tunggu la dulu ye...
sesape mencari perabot untuk si kecik, boleh la terjah JJ Midvalley nie... harga pun tak mahai sangat...


2 comments :

  1. folo u...comei eh rayyan...bilik dah santek tu..

    ReplyDelete
  2. alolololo... sgt kiut kan.. salam menziarah..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails