Thursday, January 10, 2013

legoland yuk!


Tix free yang kite dapat dan dah selamat pun bg kat Kak Ayu sbb memang takde plan nak p sini. Rayyan pun kecik lagi, tak seme rides die boleh main. So tunggu la dulu. lagipun mahei gak tix nye, jadi harap2 ada la rejeki menang contest hiks....

Sape yg dah p????

1 comment:

  1. huhu, last2 kak ayu sendiri yang tak sempat pergi..masa begitu padat masa tu..back to back holiday..

    apa2 pun tq Jue sebab bagi kak ayu voucher tu..Insyallah semoga ada rezeki jue menang tiket legoland lagi

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails