Wednesday, January 2, 2013

Hadiah contest yg best #CarloRino handbag

Balik dari BBW terus shoot ke Bukit Bintang sbbnya aku nak amek hadiah contest kat farenheit 88. Masa dapat email tu, mcam blur gak, mana la Farenheit 88 ni, bila gugel alahai sebelah Lot 10 je.. Shopping mall baru rupanya.. HAHAH nampak sangat dah lama tak gi Bukit Bintang hehehe..

Bukan apa uols, sana kan sesak. Kite ni tak suka gi tempat sesak so tu yg dah lama tak pergi dan boleh dikatakan outdated la. Tapi ku tak kesah pun... T___T

Hubby drop je kite kat depan Farenheit 88 tu sbbnya rayyan dah tido dalam kete, kite pun cecepat carik butik Carlo Rino. Naseb la level bawah je. Besar gak butiknye.

Pemenang bg contest ni ada 5 orang, tapi masa aku datang tu ada 3 orang je. Hadiah seme lain2 rupanya. Tu pun aku tahu bila salah sorang pemenang suh tunjuk gambar hadiah sbb lain lain hdiahnya.

Contest ni share and win kat FB, setiap minggu ada sorang pemenang. Memang takde la mengharap menang, selalunya bila konsep share ni, memang naseb baik je la. Sbb ramai yg share ....

Ni la henbeg yg kita menang tu, katanya value RM500. Ntah la, tak sebey pun. Dah lama tak usha henbeg kalau gi mall...


Ni la die begnya, color merah ngan cream. Memula dah niat dalam ati, nak bg mak enbeg ni tapi bila tengok design dah agak msti mak taknak sbb design orang muda muda kehkehkeh sekali tepat tekaan ku...


so bila mak taknak kite aje la yg belasah pakai... Best sbb besar. So boleh sumbat macam2. Botol air pun ku sumbat dalam ni gak hehehheh...


Alhamdulillah rezeki, takyah beli enbeg hehehehe... Boleh lenjan sampai jahanam...

6 Dari Hati ke Hati:

Mama Zharfan said... Best Blogger Tips

congrats! besh nya hadiah tu :)

Chekgu Azrine said... Best Blogger Tips

Serius cantik wak...

Nana said... Best Blogger Tips

cantik besar plak tu
klong skang klw bli beg suke beso2
senang nnt ada bb bole sumbat mcm2

juelee said... Best Blogger Tips

@Mama Zharfan

tq MZ.. hehehe

juelee said... Best Blogger Tips

@Chekgu Azrine

tq.. tu la, kita pun rasa cantek..

juelee said... Best Blogger Tips

@Nana

aah besar, macam2 boleh masuk hiks


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails