Tuesday, January 8, 2013

Lunch @BURP Bangsar Shopping Centre

Hari tu gi lunch kat BURP Bangsa Shopping Center ngan opismate. Pestaim makan kat sini. Agak kejakunan sikit ngan sistem order diaorang.

Kat sini actually konsep die Malaysian Style foodcourt. Makanan Malaysia macam goreng2, claypot, sup ada.. Western takde tak silap aku.

Konsepnya gini, masuk dalam ni die bg kad. Macam kad tounch and go pastu bila ko gi order die akan scan kad tu based harga makanan. Masa ni takyah bayar lagi. Dah order gi la duduk or order air plak.


Die bagi kita benda merah ni. Macam bell function die. Bila makanan yang kita order tu dah siap bell ni akan berkelip2 lampu die so boleh la kita gi amek maknan yg kita order td tu.

Kiranya lepas order kita boleh duduk jauh dr stall yg kita order tu tanpa perlu risau. Sbb bila siap bell ni akan menyala...

Best kan? Jakun betol aku nengok sistem gini.  Pada aku foodcourt yg besar kene consider nk bt gini sbb senang. Kalau duduk jauh2 pun senang, tunggu je benda ni menyala..


Bila makan kat foodcourt aku mesti order hotplate yee mee ni... Hiks.. dah lama tak makan.. Kalau gi makan ngan anak takleh order ni, bahaya.. Takut kene tangan, maklumlah anak kite hero malaya.... Hiksss..


2 comments:

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails