Tuesday, January 8, 2013

Syooping for Rayyan pulak

Lepas lunch kat BURP tu jejalan la kat dalam BSC, suka nengok kedai seme ngah Sale sana sini sinun... Cuma duet je tak berapa nak banyak untuk ditabur. 

Tengok MotherCare sale, terus aku terjah. Sbbnya aku sangat suka baju baju kat MC ni, sbb tahan lasak. Tak tahu la orang lain, tapi baju rayyan memang tahan la. Warna tak pudar, baju pun tak jadi kembang2 bila basuh. Memang macam baru. Banyak baju rayyan yg dah tak muat, ktorg simpan sbb nampak baru dan boleh adik rayyan guna nanti (entah bila ntah dapat adik tu) T___T

Antara pilihan2 yang ada kat MC.. Cantek2 baju boy die, ada la pesyen sikit. Memang kalau nak carik baju boy yang stylo sikit, kita suka msuk MC atau Pumpkin Patch. Tapi time sale aje la boleh masuk, time tak sale tak mampu mokcik wei......


Tshirt2 yang ada.. Baju boy apa aje pesyen yg ada. Kalau baju gegurl mmg byk la dress, legging, bagai yg comel comel...


Baju ni aku suka, cute gile, corak tompok2 lembu.. tapi mana sesuai dik non ngan cuaca kat mesia ni... mau kepanasan anak aku nnt..


yang ni pun cute, macam angkasawan nak ke bulan hehhehehhe....


kasut2 pun tomei tomei.. macam2 gamba ada. pilih aje la.... ni sesuai tok baby ni... dulu ada belikan rayyan gambo kambing tu yg hitam putih tu... hiks mamanye suka beno corak lembu kambing ni.. sampai skang elok tapi dah masuk kotak la, dah tak muat dah rayyan nak pakai...


ni plak kasut for gegurl... kalau tok gegurl ni memang kaler pink, kaler soft2 la kan... baru nampak suwitttt...


Hasil dari sejam berada dalam MC, nah 2 plastik besar aku syopping tok rayyan... adoi haiiii... demi mu anak, mama sanggup.. hahahha... lagipun mmg dah lama tak beli baju rayyan, last beli masa kat JPO tahun lepas. Tu masa bulan 5 kot.. Gile lama kan kita tak shopping untuk anak??? Sbb pesyen kita sekali beli mmg banyak so mmg tahan sampai 6 bulan hiksss...... Ni tunggu bulan 5 nnt la plak baru syopping lg tok rayyan....


3 Dari Hati ke Hati:

Nad @ MamaZN said... Best Blogger Tips

Perghhh..!!!
Bestnye rayyan ada mama mcm ni hehe

-Sara- said... Best Blogger Tips

shopping kan terapi walaupun shopping baju anak bukan shopping baju mak nya! hihi

Ratu Hatiku said... Best Blogger Tips

Geramnya tgk baju2 baby


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails